MOMENTS EMBLANQUINATS


Aquest dimarts 27 de febrer ens vam despertar amb un paisatge totalment diferent a l’habitual, tot estava cobert de blanc. La nevada de la nit abans ens va deixar unes vistes úniques i que, segurament, hi serien per poc temps.

Els nens i nenes que van poder arribar a l’escola van venir ben equipats per passar un dia on tot es cobriria de neu. A l’hora del pati vam sortir a gaudir del dia. Vam tocar la neu esponjosa com un núvol, verge i tova que poc després es convertiria en pols  quan les intentéssim fer volar. Tampoc van faltar les boles de neu que després ens servirien per fer una guerra entre tots. Petits cristalls d’aigua congelada que van fer d’aquell moment compartit, un moment màgic. 








Per acabar tocava eixugar-se i anar a buscar l’escalfor dins l’escola. Vam penjar els guants i mitjons al radiador i vam seguir amb les diferents activitats d’aprenentatge.

Va durar un dia però un dia que suma en el nostre record. El record de la neu a l’escola. Ara ens queda observar com poc a poc es va desfent la neu i va desapareixent el color blanc per deixar pas la resta de colors que seguirem admirant curiosos i amb ganes de seguir sumant moments com els d’avui.


Per veure les fotos del dia de neu, cliqueu sobre la imatge


0 comentaris :