UNES ALTRES JORNADES LITERÀRIES



Els passats 22 i 23 de febrer, tots els alumnes i mestres de la ZER El Solsonès, ens vam trobar a La Carral per participar un any més en les tradicionals Jornades Literàries, i ja en van divuit.
Els infants van gaudir de diferents tallers preparats pels mestres: contes, cançons, entrevistes, edició de la revista, animalades, videoclips... En aquests tallers s’ha treballat, entre altres aspectes, la comunicació oral i escrita amb la intenció que els alumnes poguessin expressar, interpretar, comunicar pensaments, fets, opinions, emocions, fent servir diferents suports i formats i a més fent-ho de manera creativa i divertida. Altres aspectes treballats han estat l’adquisició de destreses i aplicacions digitals. I evidentment s’ha treballat l’autonomia i la iniciativa personal.
Dijous a la tarda ens va visitar la contacontes  Patrícia Mc Gill, La Patricia és una dona polifacètica, es va llicenciar com a actriu, ha conreat el cant, la dansa clàssica i contemporània, l’expressió corporal i la pantomima.  A la Carral va dur a terme unes de les activitats amb les que gaudeix més, narrar contes i històries. Ho va fer d’una manera tant divertida que ens va fer gaudir molt.
Com ja vam fer l’any passat els alumnes de sisè, van fer de periodistes i van ser els encarregats de muntar la revista Especial Jornades Literàries. Revista que es va  lliurar als diferents col·laboradors i membres de la Comunitat Educativa: famílies, mestres, Ajuntaments... en finalitzar les jornades. Aquesta revista la podeu trobar a la pàgina web de la ZER.
Com a novetat, aquest any, el vídeo de cloenda de les jornades, ha anat a càrrec dels alumnes de cinquè que han creat un format similar al del famós programa de TV3 “El foraster” i que l’han titulat “El foraZER”.
A part dels tallers, vam poder compartir moments  amb els altres companys de la ZER: joc lliure, jocs de nit, els àpats, convivència a les habitacions...
Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els que han fet possible, un any més les jornades: alumnes, famílies, mestres, AMPA, Ajuntaments de les nostres Escoles, el Consell Comarcal i al personal de La Carral.
Han estat unes Jornades Literàries molt intenses i profitoses.!!
RESUM DE LES ACTIVITATS DELS TALLERS
P4 - LA PORTA MÀGICA DELS MINIMONS
 CI-1 - ALL TOGETHER NOW

 CM - MÉS ANIMALADES  
 ÀLBUM DE FOTOS https://photos.app.goo.gl/Q96GNHd3JwRtN8bY2 

0 comentaris :