EL VIDEOMAT ENS PORTA A BARCELONA

El divendres 18 de maig es va celebrar l’entrega de premis del VideoMAT 2018.  El vídeoMAT és un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.
Les nenes i nens de cicle inicial de l’escola van participar en aquest concurs plantejant la següent pregunta: “Quants anys tenen els arbres del nostre bosc?”. Després de molt investigar, anar al bosc, calcular, comparar, comprovar... El treball dels alumnes ha donat el seu fruit ...HEM ESTAT ELS GUANYADORS EN LA NOSTRA CATEGORIA!    
Així que, divendres a la tarda calia anar ben bonics i boniques cap a Barcelona a presentar el nostre treball durant l’acte de celebració i recollir el premi que havíem guanyat.  No hi va faltar ningú, tots volíem viure aquest moment. Els alumnes, les famílies i els mestres vam poder gaudir de la celebració amb la resta de guanyadors. Vam passar una tarda plena de satisfacció per la feina feta i vam poder compartir aquell moment tots junts fent més gran el sentiment d’escola.
Mireu que bé van defensar i presentar el seu treball:


Sovint, quan pensem amb matemàtiques o en fer matemàtiques a l’escola, es creu que el llapis i paper són l’únic mètode per aprendre i treballar-les. Doncs no és així! Des de l’escola, fomentem aprendre d’elles a partir d’entendre on les podem trobar, com ens ajuden i per a què ens serveixen. Des d’aquesta mirada d’entendre i viure les matemàtiques, els i les alumnes descobreixen que les matemàtiques estan en el nostre dia a dia i les necessitem en la nostra vida quotidiana.
Moltes felicitats als alumnes de cicle inicial! Ara a seguir perseguint nous reptes on les matemàtiques ens guiïn i ens ajudin a descobrir el món.

Per veure el recull fotogràfic de la celebració, cliqueu sobre la imatge:




0 comentaris :